Master class
Bærekraftig Matglede
It's not the extremes and the treats that are the problem. It's the everyday.
Jamie Oliver
Vi stopper aldri og lære. Ny kunnskap er avgjørende for vår eksistens. På samme måte som mat gir næring til kroppen vår, gir læring og mer kunnskap, næring til sinnet vårt. Livslang læring er et uunnværlig verktøy for enhver ansatt og organisasjon.
La deg inspirere av dine kunnskapsrike kollegaer, eller av våre gjestekokker i verdensklasse.
Varme grønnsaker
Full lengde
Østerssopp
Squash
Portobellosopp
Gresskar
Crispy kål
Garum
Nattbakt rødbete
Nattbakt selleirot
Østeuropeisk mat
Zürek
Fingerdumplinger
Her lager Jan Taarneby sin versjon av finger-dumplinger. Dette er en slags Gnocci som som serveres som et tilbehør.
Placki - potetpannekaker
Placki - som er en polsk pannekake er elsket av både nordmenn og østeuropeere. Placki ligner veldig på sveitsiske Rösti. Har viser Jan hvordan han har gjort det.
Kål & Nudler
Haluski er en rett proppfull av umami. Kutter du ut baconet og erstatter den med soya, har du en fantastisk vegetarrett. Jan har her sin tolkning av retten.
Østeuropeiske Supper
Her er noen enkle klipp i fra "Bedre Hverdagsmat" i 2019. Her eksperimenterer vi med øst-europeiske smaker som fermentert kål og rødbeter. Eva Aubert og Andreas Viestad ledet oss gjennom samlingen.